Login / +31(0)45 572 1573 / info@cafedesport.eu

Verenigingen

regels gratis contributie en tenue
vrijstelling contributie

Voor seizoen 2015/2016 enz. zijn alle leden vrij gesteld van contributie. Indien men niet netjes en naar behoren het seizoen afmaakt om wat voor reden dan ook is men ten alle tijden alsnog de contributie 60,00 euro verschuldigd.

tenue
Voor het tenue wordt 17,50 euro borg betaald en als men aan het eind van het seizoen de vereniging verlaat en het tenue in goede staat inleverd krijgt men de borg terug.
Het tenue blijft ten alle tijden eigendom van Cafe De Sport en dient men deze dus in te leveren als men zou besluiten om aan het eind van het seizoen te stoppen.
Men kan ook het tenue kopen, kosten 25,00 euro dan wordt het tenue ook voorzien van jouw naam en blijft het in jouw eigendom ook als men dus de vereniging verlaat dient men het tenue dus niet in te leveren.

boetes
Alle door het team opgelopen boetes en of andere geldelijke eisen worden verhaald op het betreffende team, speler, spelers.

toepasbaarheid
Op het moment dat het lid opgegeven is bij een van de betreffende bonden en hij of zij de eerste bindende wedstrijd heeft gespeeld wordt dit schrijven voor akkoord bevonden, een ieder die niet akkoord gaat met deze voorwaarden wordt niet ingeschreven. Alle overschrijvingen, betalingen inleveren tenue enz. dienen ten alle tijden met Dhr. A. Eulink te worden afgehandeld. Blijft men in gebreke zal ten alle tijden een overschrijving naar een andere vereniging worden tegen gehouden. Deze voorwaarden zitten in alle klappers van betrokken bonden en hangen op diverse plekken in Cafe De Sport. Ook op de site www.cafedesport.eu zijn deze voorwaarden vermeld.

 

Nieuws

Leden gezocht!Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden voor Pool biljart maandag t/m vrijdag, Darten steel en of Electrodart maandag t/m vrijdag, tafelvoetballen alleen op vrijdag of mensen
die lid willen worden van onze spaarclub.
ook als jullie al een bestaande vereniging zijn en op zoek zijn naar een geschikte locatie kunnen jullie bij ons terecht.
Wist jij dat U als jij lid bent van een van onze verenigingen dat jij dan GEEN CONTRIBUTIE hoeft te betalen, jij betaald alleen voor jou drankje, dat is toch mooi in deze dure tijden.
Ook alle onkosten zoals inschrijfgeld bonden, clubshirt(borg) dartborden/stiften enz. is niet van toepassing en aan het eind van het seizoen ook nog een afsluitende receptie/feestavond.

 


MET DANK AAN ONZE SPONSOREN!
Kom voor meer informatie langs in ons café aan de Sittarderweg 114 in Heerlen, of bel ons op:

 


+31(0)45 572 1573 (na 19.00 uur) of +31(0)6 511 06 291.